ISPC

Kansainvälinen SHETLANNINPONINÄYTTELY
15.-16.8 2015 Ypäjä

 

 

Majoitus

Hevosopisto tarjoaa yrityksille ja ryhmille erilaisia majoitus-, ruokailu- ja kokoustiloja.

Kurssikeskus

Lyhytkestoiseen majoitukseen 24 huonetta (1-4 hengen huoneita)

- oleskelutila, tv-olohuone, nettiyhteys -
- itsepalvelukeittiö (jääkaappi, liesi) -
- käytävillä wc:t ja suihkut naisille ja miehille -
- saunavuorot naisille ja miehille

Solu

Useita rivitaloja Hevosopiston alueella

- solussa neljä kahden hengen huonetta
- oleskelutila/olohuone, tv - tupakeittiö (jääkaappi, liesi)
- wc/suihkutilat

Härkätalli

Historiallisen Härkätallin yläkerrassa on kuusi kahden hengen huonetta. Alakerrassa viihtyisät kokoustilat ja sauna. Huonehinnat sisältävät aamiaisen. 

Leirintäalue

Ypäjä-hallia vastapäätä on pieni camping-alue ja sähköpaikkoja löytyy ympäri mäkeä. Sähköpaikka maksaa 25 € / vrk ja siihen sisältyy peseytymismahdollisuus Kurssikeskuksella.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14.00 ja huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 10.00 mennessä (Check-In klo 14 / Check-Out klo 10).
Lemmikkieläinten tuominen Hevosopiston majoitustiloihin on kielletty.
Tupakointi on kielletty Hevosopiston alueella.

MAJOITUSVARAUS: Tehdäksesi majoitusvarauksen, täytä sähköinen majoitusvarauslomake (www.hevosopisto.fi/majoitusvaraus) tai lähetä sähköpostia kurssisihteereille (kussisihteeri@hevosopisto.fi). Mainitse varausta tehdessäsi omat yhteystietosi, tulo- ja lähtöpäiväsi sekä majoittujien nimet. Varaukset vahvistetaan sähköpostitse. Puhelimitse ei ole mahdollista tehdä majoitusvarauksia. Hevosopiston myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 8.00 - 15.45.

PERUUTUS: Yksittäisen asiakkaan huone- tai karsinapaikkavaraus voidaan peruuttaa kuluitta tulopäivää edeltävänä arkipäivänä klo 12:00 mennessä. Tämän jälkeen tehtävästä peruutuksesta veloitamme majoitusvuorokauden hinnan/peruutus. Saapumattomasta (ns. no-show) varauksesta veloitetaan majoitusvuorokauden hinta/varaus. Peruutukset ja/tai muutokset majoituksiin tulee tehdä sähköpostitse (kurssisihteeri@hevosopisto.fi).

Poneille

Karsina 42 €/yö, sisältää veden ja kuivikkeet, (turvekuivitus), omat heinät ja ruoat. Heinää voi ostaa tallilta hintaan 0,50 € / kg.